Van der Haar Hoveniers; breng(t) uw tuin tot leven!

Subsidie Hoogheemraadschap Delfland

Samen zorgen voor droge voeten!

Het klimaat verandert, door toenemende hoosbuien wordt de kans op wateroverlast groter. Het waterschap (Hoogheemraadschap Delfland) werkt aan droge voeten. Maar de ruimte voor het opvangen en vasthouden van regenwater in de stad is schaars. Alleen samen voorkomen we wateroverlast. Het regenwater valt ook op uw dak en tuin.

Wat kunt u doen?

Tegel eruit en plant erin, waterbergende en groene daken, een regenton of een grindstrook zijn slechts een paar simpele voorbeelden om regenwater op te vangen en vast te houden. Zo voorkom je niet alleen schade door wateroverlast, de buurt wordt er ook nog eens groener, mooier en gezonder van!

Klimaatbestendige maatregelen nemen kost geld. Het waterschap helpt onze klanten graag verder door een deel van de kosten te vergoeden - tot wel 25% van de kosten.

Meer weten? Op de website van het Hoogheemraadschap Delfland leest u de voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie. Van der Haar Hoveniers heeft al met succes subsidies ontvangen voor haar klanten. Wij helpen u graag uw aanvraag in te dienen en aan de voorwaarden van een klimaatbestendige tuin te voldoen.

Inspiratie opdoen?

Laat u inspireren door eerder gerealiseerde projecten. Bekijk hiervoor ons uitgebreide fotoboek >>

Heeft u een vraag, wilt u advies of een afspraak maken?
M: info@vanderhaarhoveniers.nl
T: 015-3105488 / 06-51503897
Openingstijden:
maandag t/m donderdag 07:30 – 17.30 uur
vrijdag 07.30 - 16.00 uur

 

Lees hier onze klantreviews