info@vanderhaarhoveniers.nl | Tel. 015-3105488 / 06-51503897

Ik ben Marion Ruigrok van MQM Tuinontwerpen. Ik ben opgegroeid in een landelijke omgeving. Dankzij de melkveehouderij van mijn ouders leerde ik de natuur van dichtbij kennen en maakte ik kennis met de invloed van de seizoenen op de natuur. Op jonge leeftijd hiep ik al mee in de moestuin en de siertuin en op het bedrijf. Ik heb me gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen en groenvoorzieningen en beschik over inzicht in hoe een buitenruimte het best tot zijn recht komt. Daarbij luister ik goed naar de klant en ontwerp tuinen, waarin mensen kunnen genieten en zichzelf kunnen zijn.

In mijn ontwerpen gebruik ik vooral kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. De tuin past – desgewenst – bij de architectuur van het huis. Bij de beplantingsplannen kijk ik vooral naar de seizoenen. Ik vind dat je in ieder seizoen moet kunnen genieten van de planten in je tuin. Dat kan door de toepassing van schitterende herfstkleuren, lang bloeiende vaste planten, maar ook met een bijzonder wintersilhouet van een mooie boom in de tuin. Daarnaast zijn groenblijvende planten belangrijk voor de structuur in de tuin. Ik heb ruime ervaring opgedaan als ontwerper van de groene buitenruimte, calculator, werkvoorbereider en plantenadviseur. MQM Tuinontwerpen bestaat sinds 2001.

Aangesloten bij

    Tuinkeur Gecertificeerd  Lid van VHG 

Contact opnemen?

Judith Leysterlaan 26
2642 CA Pijnacker
M: info@vanderhaarhoveniers.nl
T: 015-3105488 / 06-51503897

Reviews

Openingstijden

maandag t/m donderdag
07:30 – 17.30 uur
vrijdag 07.30 - 16.00 uur

Al 31 jaar uw vertrouwde partner!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.