info@vanderhaarhoveniers.nl | Tel. 015-3105488 / 06-51503897

Meer informatie?

Disclaimer voor vanderhaarhoveniers.nl

Van der Haar Hoveniers (Kamer van Koophandel: 61064793), verleent u hierbij toegang tot vanderhaarhoveniers.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
Van der Haar Hoveniers behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid

Van der Haar Hoveniers spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Van der Haar Hoveniers.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Van der Haar Hoveniers nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Van der Haar Hoveniers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Van der Haar Hoveniers, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Aangesloten bij

    Tuinkeur Gecertificeerd  Lid van VHG 

Contact opnemen?

Judith Leysterlaan 26
2642 CA Pijnacker
M: info@vanderhaarhoveniers.nl
T: 015-3105488 / 06-51503897

Reviews

Openingstijden

maandag t/m donderdag
07:30 – 17.30 uur
vrijdag 07.30 - 16.00 uur

Al 31 jaar uw vertrouwde partner!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.