Van der Haar Hoveniers; breng(t) uw tuin tot leven!

Van der Haar Hoveniers is een modern bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen en bedrijfstuinen in de regio Pijnacker, Nootdorp, Delft en Zoetermeer en Lansingerland.

Adonis Hoveniers heeft een nieuwe naam gekregen: Van der Haar Hoveniers

Het bedrijf is in 1993 opgericht door Jan van der Haar en in 1999 overgenomen door zijn zoon Ed van der Haar. Het bedrijf heette tussen 1993 en 2015 Adonis Hoveniers, vernoemd naar de Adonis amurensis (adonisroosje), een plantje dat vroeg in het voorjaar al in bloei staat. In 2016 heeft het bedrijf een nieuwe naam gekregen: Van der Haar Hoveniers. 

Visie 

De visie van de eigenaar en zijn vakkundig opgeleide medewerkers is om een tuin af te leveren en te onderhouden passend bij uw wensen, een tuin waarin u zich prettig voelt. De materialen waarmee gewerkt wordt zijn van hoge kwaliteit, eigentijds en duurzaam zodat de tuin er na jaren ook nog perfect uitziet. Een stukje groen mag daarin natuurlijk niet ontbreken.
 
Van der Haar Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners - VHG - en hanteert de door hen opgestelde algemene consumentenvoorwaarden. U bent als klant voor, tijdens en na de opdracht verzekerd van: 
  • een persoonlijke benadering
  • professioneel advies en vakmanschap
  • duidelijke afspraken
  • een goede garantieregeling

Inspiratie opdoen?

Laat u inspireren door eerder gerealiseerde projecten. Bekijk hiervoor ons uitgebreide fotoboek >>

Heeft u een vraag, wilt u advies of een afspraak maken?
M: info@vanderhaarhoveniers.nl
T: 015-3105488 / 06-51503897
Openingstijden:
maandag t/m donderdag 07:30 – 17.30 uur
vrijdag 07.30 - 16.00 uur

 

Lees hier onze klantreviews